Algemene Voorwaarden

KUYOCO – Voorwaarden

* Een geboekte groepsles kan geannuleerd worden tot voor aanvang van de les. De credits worden dan terug toegekend aan de yogi. Bij niet annuleren van de geboekte les, vervalt dit recht.

* Een geboekte maanyoga of themales kan geannuleerd worden tot 24u voor aanvang van de les. De credits worden dan terug toegekend aan de yogi. Bij niet tijdig annuleren, vervalt het recht op teruggave van de credits onder elke omstandigheid.

* Een geboekte lessenreeks kan niet geannuleerd noch verplaatst worden.

* Aangekochte lessen en beurtenkaarten zijn onder geen enkele omstandigheid terugbetaalbaar.

* KUYOCO behoudt zich het recht voor om haar prijzen en lessen aan te passen. Aanpassing van de prijzen zal worden gecommuniceerd via de nieuwsbrief. 

* Bij ziekte of zwangerschap kunnen aangekochte lessen of beurtenkaarten verlengd worden, mits doktersattest en maximaal met de door de dokter voorgeschreven termijn. De yogi dient de docent persoonlijk op de hoogte te stellen, voor het verlopen van de door de arts voorgeschreven termijn.

* KUYOCO is niet verantwoordelijk voor letsel welke ontstaat tijdens of na het beoefenen van de lessen.

* KUYOCO is niet verantwoordelijk voor verlies en /of schade van persoonlijke eigendommen.

 

Individuele sessies:

  • Een sessie voor kinderen duurt 1u, deze tijd gaat in op het afgesproken uur. Voor begeleiding van kinderen, wordt altijd eerst een intakegesprek met de ouders vooraf gedaan. De bijdrage voor een intakegesprek, oudergesprek of sessie is €50,00.
  • Een sessie voor volwassenen duurt 1,5u, deze tijd gaat in op het afgesproken uur. De bijdrage voor een sessie van volwassenen is €90,00.
  • De tijd voor een sessie/gesprek gaat altijd in op het op voorhand afgesproken uur.
  • De sessie kan geannuleerd worden tot 24u voor aanvang, zoniet blijft het volledige bedrag van €50,00 (sessie voor kinderen) of €90,00 (sessie voor volwassenen) verschuldigd.
  • Voor de therapeut geldt een prestatieplicht, geen resultaatsplicht

Kinderkampen/ workshops:

  • De inschrijving voor een kinderkamp wordt bevestigd door het overschrijven van het inschrijvingsgeld
  • Het inschrijvingsgeld is onder geen enkele omstandigheid terugbetaalbaar
  • Je mag ten alle tijde iemand anders in jouw plaats laten deelnemen

Bij boeking van een individuele sessie en bij betaling voor één van onze diensten geldt aanvaarding van de algemene voorwaarden